Duo massage Utrecht

Ontspanning voor twee personen

Soms wil je een ontspannen moment delen. Op zo’n moment is een massage voor twee wat je nodig hebt. In hartje Utrecht vind je onze massagesalon waar je de fijnste behandelingen samen kunt boeken. Tijdens een duo massage verzorgen we jullie in dezelfde ruimte, je deelt de ervaring, terwijl je wel zelf een massage kiest. Jullie geven je voorkeur door en wij personaliseren de massages voor de duo behandeling.

Wil je een massage voor twee of andere duo treat boeken? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via 030 271 1808 of mail ons op info@citytreatment.nl.

Schoonheidssalon Utrecht

Verschillende duo massages kiezen

Tijdens deze ultieme treat kunnen jullie met z’n tweeën ontspannen in onze speciale duo massageruimte. Je kiest ieder een massage uit, dit mogen verschillende massages zijn (vanaf 60 minuten). Zo krijg je ieder de massage die op dat moment het beste bij je past. Misschien heeft een van jullie bijvoorbeeld behoefte aan een deep tissue massage terwijl de ander meer in de stemming is voor een voetreflexmassage.

Heerlijk relaxen samen met je vriend of vriendin tijdens een massage voor twee personen? Kom met z’n tweeën genieten van een massage bij City Treatment. Bekijk de verschillende massages voor meer informatie.

Massage voor twee in duo-ruimte

In onze duo-ruimte vinden jullie de ultieme manier om samen te ontspannen. Hier kunnen we twee personen tegelijk behandelen. Eén van de opties is een duo massage, maar ook gezichtsbehandelingen en kuurbehandelingen zijn geschikt om samen van te genieten. Samen kunnen jullie er bij ons even helemaal uit, zodat jullie daarna weer compleet ontspannen zijn. Even bijkomen van een week hard werken of juist compleet ontspannen aan de week beginnen, jullie kiezen het moment. Ook als jullie voor een massage voor twee kiezen is persoonlijke aandacht essentieel, voor ieder van jullie staat een masseur klaar en je kiest zelf welke massage bij jouw stemming past.

Kom samen ontspannen in de duo-ruimte van onze massage- en schoonheidssalon in Utrecht centrum.