Gezichtsbehandeling basis

Boek een gezichtsbehandeling basis bij City Treatment in Utrecht en gun je huid de welverdiende verzorging. Onze ervaren schoonheidsspecialisten geven op basis van jouw huidtype en wensen een passende behandeling. Geniet heerlijk na met een drankje en tijdschrift op onze fijne loungebank om weer volledig ontspannen de deur uit te stappen. Bekijk de voordelen van City Treatment op een rijtje:

  • Heerlijke gezichtsbehandeling afgestemd op je huid en wensen
  • Gediplomeerde schoonheidsspecialisten
  • Gemakkelijk en snel online een afspraak maken
  • Samen genieten van een gezichtsbehandeling in onze duo-ruimte
  • Goed bereikbaar

Wat heb ik genoten van de heerlijke gezichtsbehandeling basis. Professionele en vriendelijke schoonheidsspecialisten. Over 6 weken mag ik weer!

Prijs gezichtsbehandeling basis

We stemmen de gezichtsbehandeling basis volledig af op jouw huidtype, de conditie van je huid en je wensen. Bekijk in onderstaand overzicht de prijs van een gezichtsbehandeling basis van 60 minuten.

Gezichtsbehandeling basis – 60 minuten € 74,50

Inhoud van de gezichtsbehandeling

De schoonheidsspecialiste van City Treatment start met het analyseren van je huid. Op basis van deze huidanalyse stemt zij de behandeling volledig af op jouw huidtype. Een gezichtsbehandeling basis bestaat uit de volgende onderdelen:

1 – Uitgebreide reiniging

We starten de behandeling met een uitgebreide reiniging met op je huid afgestemde verzorgingsproducten.

2 – Peeling

Na de reiniging is het tijd voor de peeling. Met een peeling verwijderen we oude huidcellen, waardoor je gezicht zacht aanvoelt en een egale uitstraling krijgt. Indien nodig of gewenst stomen we de huid. De huid wordt door het stomen verwarmd, zodat we onzuiverheden goed kunnen verwijderen.

3 – Onzuiverheden verwijderen

Voor een zuivere huid behandelen we tijdens de volgende stap eventuele onzuiverheden. Hieronder valt onder andere het verwijderen van mee-eters en gerstekorrels, maar ook de behandeling van talgophopingen en onderhuidse ontstekingen. Ander huidprobleem? Lees verder over huidproblemen.

4 – Wenkbrauwen modelleren

Vervolgens brengen we je wenkbrauwen weer prachtig in model. We kunnen de wenkbrauwen epileren of harsen.

5 – Gezichtsmassage

Na het modelleren van de wenkbrauwen is het tijd om te genieten van een rustgevende gezichtsmassage. Sluit je ogen en geef je over aan de vaardige handen van onze schoonheidsspecialiste.

6 – Ontspannend masker

Terwijl je rustig bijkomt van de massage, brengen we een ontspannend masker aan. Dit masker laten we enkele minuten inwerken. Vervolgens verwijderen we het masker en verzorgen we je huid met een dagcrème.

Alle gezichtsbehandelingen van City Treatment

Wil je graag een uitgebreidere gezichtsbehandeling of een unieke behandeling specifiek gericht op huidverbetering? We verrassen je bij City Treatment graag met een ruim aanbod aan diverse gezichtsbehandelingen. Ook bieden we een gezichtsbehandeling voor mannen aan. Ontdek hieronder alle behandelingen voor het gezicht:

Gezichtsbehandeling

Duur behandeling

Prijs

Kennismakingsbehandeling 45 minuten € 58
Gezichtsbehandeling uitgebreid 90 minuten € 96
Warmtebehandeling Masque Modelant 75 minuten € 98,50
Maria Galland Soin Thalasso 60 minuten € 78,50
Maria Galland Cocon Therapie 75 minuten € 89,50
Gezichtsbehandeling Thalgo Vita Marine 45 minuten € 54
Gezichtsbehandeling Thalgo Facial Marine Care 60 minuten € 69,50
Gezichtsbehandeling Thalgo Beauté Marine 90 minuten € 89
Gezichtsbehandeling speciaal voor de man 60 minuten € 69,50
Acnébehandeling 60 minuten € 76,50
Bindweefselmassage voor het gezicht 30 minuten € 37,50

Van mijn dochters voor mijn verjaardag een cadeaubon voor een kennismakingsbehandeling gekregen. Het was zo ontspannend. Prachtige salon en deskundig advies. Ik weet nu welke huidverzorging het beste past bij mijn huid.

Eenvoudig online een afspraak maken

Wil je genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling basis of van een van de andere ontspannende behandelingen van City Treatment? Maak via onderstaande button eenvoudig online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.