Gezichtsbehandeling uitgebreid

Boek een gezichtsbehandeling uitgebreid bij City Treatment in Utrecht en geniet van een heerlijk momentje voor jezelf. Onze ervaren schoonheidsspecialisten stellen op basis van een huidanalyse een gezichtsbehandeling op maat voor je op. Neem na de behandeling plaats op onze loungebank met een drankje en een leuk tijdschrift om nog even lekker bij te komen. Bekijk de voordelen van City Treatment:

  • Uitgebreide gezichtsbehandeling op maat
  • Gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialisten
  • Eenvoudig online een afspraak maken
  • Goed bereikbaar
  • Ontspannend moment samen in onze duo-ruimte

Elke keer zie ik er weer enorm naar uit! De gezichtsbehandeling uitgebreid met de heerlijke massage is mijn favoriet. Ook mijn huid reageert heel goed op de behandeling. De volgende afspraak staat alweer gepland!

Kosten gezichtsbehandeling uitgebreid

We stemmen de gezichtsbehandeling altijd volledig af op jouw wensen en huidtype, zodat je huid precies dat krijgt wat het nodig heeft. Bekijk hieronder de kosten van een gezichtsbehandeling uitgebreid van 90 minuten.

Gezichtsbehandeling uitgebreid – 90 minuten

€ 96

Van uitgebreide reiniging tot heerlijke massage

De gezichtsbehandeling uitgebreid is een zeer complete behandeling waarbij we altijd starten met een huidanalyse. Onze schoonheidsspecialisten stemmen de behandeling volledig af op de specifieke behoefte en conditie van jouw huid. Tijdens een gezichtsbehandeling uitgebreid geniet je van de volgende onderdelen:

1 – Uitgebreide reiniging en masker

We starten de behandeling met een uitgebreide reiniging en een masker met op de huid afgestemde verzorgingsproducten.

2 – Stomen van de huid en verwijderen van onzuiverheden

Na de reiniging is het tijd voor het stomen. Op deze manier stimuleren we de doorbloeding van de huid en openen we de poriën. Zo kunnen we onzuiverheden eenvoudiger verwijderen. Heb je last van onzuiverheden? Onze schoonheidsspecialist behandelt talgophopingen, onderhuidse ontstekingen en verwijdert mee-eters en gerstekorrels.

3 – Epileren of harsen van de wenkbrauwen

Vervolgens brengen we je wenkbrauwen weer mooi in model. Je hebt hierbij de keuze uit epileren of harsen.

4 – Ontspanningsmassage

Na het modelleren van de wenkbrauwen is het tijd om je echt helemaal over te geven aan de zachte handen van de schoonheidsspecialiste. Geniet heerlijk van de uitgebreide gezichts-, nek- en schoudermassage.

5 – Afsluitend gezichtsmasker

Wanneer je nog lekker ligt te dommelen, brengen we een masker aan. We laten het masker enige tijd inwerken, zodat je huid de voedingsstoffen goed kan opnemen. Tot slot verzorgen we je huid met een dagcrème en is het tijd om nog even lekker bij te komen op onze fijne loungebank.

Verzorgend masker tijdens gezichtsbehandeling

Alle gezichtsbehandelingen van City Treatment in Utrecht

Bij City Treatment heb je de keuze uit vele verschillende gezichtsbehandelingen. Zo is er altijd wel een behandeling die past bij jouw huid en wensen. Ook mannen genieten bij ons van een lekkere gezichtsbehandeling met de speciaal op mannen afgestemde behandeling. Laat je verrassen door alle behandelingen voor het gezicht:

Gezichtsbehandeling

Duur behandeling

Prijs

Kennismakingsbehandeling 45 minuten € 54
Gezichtsbehandeling basis 60 minuten € 74
Warmtebehandeling Masque Modelant 75 minuten € 98,50
Maria Galland Soin Thalasso 60 minuten € 78,50
Maria Galland Cocon Therapie 75 minuten € 88,50
Gezichtsbehandeling Thalgo Vita Marine 45 minuten € 54
Gezichtsbehandeling Thalgo Facial Marine Care 60 minuten € 69,50
Gezichtsbehandeling Thalgo Beauté Marine 90 minuten € 89
Gezichtsbehandeling speciaal voor mannen 60 minuten € 69,50
Acnebehandeling 60 minuten € 76,50
Bindweefselmassage voor het gezicht 30 minuten € 37,50

Samen met mijn man genoten van de heerlijke gezichtsbehandeling in de duo-ruimte. Gezellige en ontspannende salonkamer. Een lekkerder verjaardagscadeau kon ik mij niet wensen!

Maak gemakkelijk online een afspraak

Kun je niet langer wachten om te genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling uitgebreid of een van onze andere behandelingen? Maak via onderstaande button direct online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.