Kennismakingsgezichtsbehandeling

Boek een kennismakingsbehandeling bij City Treatment en ontdek onze gezichtsbehandelingen in Utrecht. Na een huidanalyse krijg je van onze ervaren schoonheidsspecialisten een behandeling die helemaal is aangepast aan jouw huidtype. Door de ontspannen sfeer bij City Treatment kom je even helemaal tot rust. Even nagenieten van je behandeling? Geen probleem! Neem plaats op onze loungebank en geniet nog even van een drankje en een leuk tijdschrift. De voordelen van City Treatment in Utrecht op een rijtje:

  • Eenvoudig online een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling
  • Goed bereikbaar
  • Onze klanten beoordelen ons via Google Reviews met een 4,8 van de 5
  • Unieke duo-behandelingen voor een leuk uitje met zijn tweeën
  • Ook geschikt voor mannen

Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad en was daarna helemaal ontspannen. Ik kom zeker vaker terug!

Prijs kennismakingsbehandeling

We passen de gezichtsbehandeling helemaal aan naar jouw huidtype en de conditie van de huid. In onderstaand overzicht zie je de prijs van een kennismakingsbehandeling van 45 minuten.

Kennismakingsbehandeling – 45 minuten € 58,-

Inhoud van de gezichtsbehandeling

Bij de kennismakingsbehandeling analyseert de schoonheidspecialiste van City Treatment eerst jouw huid. Zodra bekend is welk huidtype je hebt, beginnen we met de gezichtsbehandeling. We reinigen je gezicht uitgebreid met verzorgende producten. Vervolgens krijg je een peeling en een masker die passen bij de conditie van jouw huid. Alle onderdelen van de gezichtsbehandeling zijn gericht op het optimaal ondersteunen van de huid en natuurlijk om een moment van ontspanning voor jou te creëren. Het verwijderen van mee-eters is geen onderdeel van de kennismakingsbehandeling.

Andere gezichtsbehandelingen bij City Treatment

Wil je liever een uitgebreidere gezichtsbehandeling dan de kennismakingsbehandeling? Bij City Treatment in Utrecht hebben we een ruim aanbod van allerlei gezichtsbehandelingen, ook voor mannen. Je hebt bij ons keuze uit onderstaande behandelingen. Klik voor meer informatie op de behandeling van jouw keuze.

Gezichtsbehandeling

Duur behandeling

Prijs

Basis gezichtsbehandeling 60 minuten € 74,50
Uitgebreide gezichtsbehandeling 90 minuten € 96
Warmtebehandeling Masque Modelant 75 minuten € 98,50
Maria Galland Soin Thalasso 60 minuten € 78,50
Maria Galland Cocon Therapie 75 minuten € 89,50
Gezichtsbehandeling Thalgo Vita Marine 45 minuten € 55,50
Gezichtsbehandeling Thalgo Facial Marine Care 60 minuten € 71
Gezichtsbehandeling Thalgo Beauté Marine 90 minuten € 91
Gezichtsbehandeling voor mannen 60 minuten € 71
Acnébehandeling 60 minuten € 78,50
Bindweefselmassage voor het gezicht 30 minuten € 38,50

Maak heel makkelijk een afspraak voor een gezichtsbehandeling van jouw keuze via onze online agenda of door telefonisch contact met ons op te nemen via 030 271 1808.

Sfeervolle schoonheidssalon in Utrecht

City Treatment in Utrecht is een complete schoonheidssalon waar niet alleen gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd, maar ook diverse andere schoonheidsbehandelingen. Je kunt daarom bij ons ook terecht voor laserbehandelingen, fillers en anti-aging behandelingen. Wil je heerlijk ontspannen? Maak dan een afspraak voor een van onze vele massages. Ook zijn we gespecialiseerd in Brazilian Wax en hebben we een speciale duo-ruimte. Zo maak je gemakkelijk een afspraak voor een gezichtsbehandeling of massage met zijn tweeën. Leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of Moederdag.

Maak eenvoudig online een afspraak

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsbehandeling, een andere gezichtsbehandeling of een van de vele andere ontspannende behandelingen bij City Treatment? Maak dan online een afspraak via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op.