Laser ontharen Utrecht

Wil je ongewenst haar laten laseren in Utrecht? City Treatment verzorgt laser ontharen in Utrecht op een effectieve en veilige manier. Met de meest geavanceerde lasertechnologie verwijdert onze specialist jouw ongewenste haargroei.

We werken met de Milesman Compact. Dit is de meest innovatieve laser op ontharingsgebied en biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere lasertypes:

 • Bewezen tot 95% haar afname
 • Vriendelijk voor de huid
 • Pakt haargroei aan bij de wortel
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Pijnloze ontharing door superkoeling
Laser ontharen Utrecht

Waarom Kiezen Voor Laserontharing Bij City Treatment?

Geavanceerde Technologie

Bij City Treatment in Utrecht maken we gebruik van de Milesman Compact laser, een van de meest innovatieve lasers op het gebied van ontharing. Deze laser combineert kracht met precisie, waardoor de behandeling niet alleen effectief is, maar ook veilig en comfortabel. De laser richt zich op de haarzakjes, waardoor de haargroei bij de wortel wordt aangepakt.

Voordelen van Onze Behandeling

 • Pijnloze Behandeling: Dankzij de superkoeling van de Milesman Compact laser is de behandeling vrijwel pijnloos.
 • Snelle Resultaten: Je ziet al resultaat na twee tot drie weken, wanneer de eerste haartjes uitvallen.
 • Geschikt voor Alle Huidtypes: Onze laserbehandelingen zijn effectief voor alle huid- en haartypes.
 • Geen Hersteltijd: Na de behandeling is er geen hersteltijd nodig, dus je kunt direct weer verder met je dagelijkse activiteiten.

Ervaren en Gecertificeerde Specialisten

Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde specialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en behandelingen. We zorgen ervoor dat je altijd in goede handen bent en dat elke behandeling wordt uitgevoerd met de hoogste zorg en professionaliteit.

Laser ontharen in Utrecht met innovatieve Milesman Compact

De Milesman Compact diode laser combineert een krachtige laser met een koelende kop, waardoor de behandeling effectiever en pijnvrij is. Deze combinatie zorgt er ook voor dat we alle huidtypes met succes kunnen behandelen. Bovendien is de laser veiliger voor jouw huid, omdat de laserstraal specifiek op het melanine in de haarwortel reageert. Hierdoor krijgt de omliggende huid minder blootstelling aan het laserlicht, waardoor de kans op huidirritatie vrijwel nihil is.

Lees meer over de geavanceerde diode laser.

Hoe Werkt Laserontharing?

Laserontharing is een effectieve methode om ongewenste haargroei permanent te verminderen. De Milesman Compact laser zendt lichtstralen door de huid, die door de melanine in het haarzakje worden geabsorbeerd. Dit licht wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd en verdere haargroei wordt voorkomen.

Het Behandelproces

 1. Intakegesprek: We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt de specialist je wensen en beoordeelt je huid- en haartype.
 2. Voorbereiding: Het te behandelen gebied wordt gemarkeerd en de haren worden kort geschoren indien nodig.
 3. De Behandeling: De laser wordt over het behandelde gebied bewogen, terwijl de huid continu gekoeld wordt om comfort te garanderen.
 4. Nazorg: Na de behandeling kunnen lichte roodheid en zwelling optreden, wat normale reacties zijn en snel zullen verdwijnen. We adviseren om gedurende 48 uur na de behandeling directe blootstelling aan warmtebronnen zoals sauna’s te vermijden.

95% minder haar in 5 tot 8 behandelingen

De laser richt zich specifiek op de haarwortel, waardoor we de haargroei aanpakken bij de bron. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van jouw haargroei en huidtype, maar in de meeste gevallen kun je rekenen op vijf tot acht behandelingen. Om de vier tot zes weken kom je terug bij onze salon in Utrecht voor laser ontharen. Je haren groeien niet allemaal tegelijk, maar in cycli. Lees meer over haargroei en hoe we tijdens laserontharing voor een blijvend resultaat zorgen.

Laser ontharen voor iedereen

Laser ontharen in Utrecht met de Milesman Compact laser is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden toegepast op diverse delen van het lichaam, waaronder gezicht, benen, armen, bikinilijn, rug en borst. Kies voor laser ontharen bij City Treatment in Utrecht, als je op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om ongewenste haargroei te verwijderen. We geven je graag meer informatie en stellen een persoonlijk behandelingsplan op. Plan direct een afspraak in met onze ervaren professionals via de online bookingsmodule.

Heb je een korte vraag? We horen het graag!

het team van therapeuten en specialisten bij City Treatment in Utrecht

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.