Laser ontharen Utrecht

Wil je ongewenst haar laten laseren in Utrecht? City Treatment verzorgt laser ontharen in Utrecht op een effectieve en veilige manier. Met de meest geavanceerde lasertechnologie verwijdert de specialist jouw ongewenste haargroei.

We werken met de Milesman Compact. Dit is de meest innovatieve laser op ontharingsgebied en biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere lasertypes:

  • Bewezen tot 95% haar afname
  • Vriendelijk voor de huid
  • Pakt haargroei aan bij de wortel
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Pijnloze ontharing door superkoeling
persoon met gladde okselhuid na laser ontharen Utrecht

Laser ontharen in Utrecht met innovatieve Milesman Compact

De Milesman Compact diode laser combineert een krachtige laser met een koelende kop, waardoor de behandeling effectiever en pijnvrij is. Deze combinatie zorgt er ook voor dat we alle huidtypes met succes kunnen behandelen. Bovendien is de laser veiliger voor jouw huid, omdat de laserstraal specifiek op het melanine in de haarwortel reageert. Hierdoor krijgt de omliggende huid minder blootstelling aan het laserlicht, waardoor de kans op huidirritatie vrijwel nihil is.

Lees meer over de geavanceerde diode laser.

95% minder haar in 5 tot 8 behandeling

De laser richt zich specifiek op de haarwortel, waardoor we de haargroei aanpakken bij de bron. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van jouw haargroei en huidtype, maar in de meeste gevallen kun je rekenen op vijf tot acht behandelingen. Om de vier tot zes weken kom je terug bij onze salon in Utrecht voor laser ontharen. Je haren groeien niet allemaal tegelijk, maar in cycli. Lees meer over haargroei en hoe we tijdens laserontharing voor een blijvend resultaat zorgen.

Laser ontharen voor iedereen

Laser ontharen in Utrecht met de Milesman Compact laser is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden toegepast op diverse delen van het lichaam, waaronder gezicht, benen, armen, bikinilijn, rug en borst. Kies voor laser ontharen bij City Treatment in Utrecht, als je op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om ongewenste haargroei te verwijderen. We geven je graag meer informatie en stellen een persoonlijk behandelingsplan op. Plan direct een afspraak in met onze ervaren professionals via de online bookingsmodule.