Laserontharing voor het Hele Gezicht bij City Treatment in Utrecht

Laseren van het hele gezicht

Bij City Treatment, jouw vertrouwde schoonheidssalon in Utrecht, hebben we een goede oplossing voor ongewenste haargroei in je gezicht: laserontharing voor het hele gezicht. Deze behandeling is niet pijnlijk en zorgt ervoor dat de haren langer weg blijven. Zo krijg je een mooie, gladde huid.

Wat is Laserontharing voor het Hele Gezicht?

Met laserontharing voor het hele gezicht gebruiken we een speciale laser om de haren in je gezicht te verwijderen. Deze laser beschadigt de haartjes, waardoor ze uitvallen en minder snel terugkomen. Bij City Treatment gebruiken we de diode laser. Deze laser werkt heel goed en is veilig voor alle huidtypes.

Hoe Werkt Laserontharing voor het Hele Gezicht bij City Treatment?

Als je bij ons in de salon komt, kijken we eerst goed naar je huid. Daarna maken we een plan voor de behandeling. Tijdens de behandeling gebruiken we een gel die ervoor zorgt dat de behandeling minder gevoelig is. Met de laser gaan we over je hele gezicht. Dit gaat snel en precies, zodat alle haartjes worden behandeld.

Waarom Kies je voor Laserontharing voor het Hele Gezicht bij City Treatment?

Kwalitatieve laserapparatuur

Onze diode laser werkt heel goed en precies. Daardoor zijn de haren snel weg en blijven ze langer weg.

Klantgerichte Service

Ons team heeft veel ervaring met laserontharing. Ze weten precies hoe ze de laser moeten gebruiken voor het beste resultaat.

We Zorgen Goed voor Onze Klanten

Bij City Treatment vinden we het belangrijk dat je je prettig voelt. We zorgen ervoor dat de behandeling fijn is en dat je blij bent met het resultaat.

Wil je ook een glad gezicht zonder haren? 

 

Maak dan een afspraak bij City Treatment. Je kunt ons bellen op 030 271 1808 of mailen naar info@citytreatment.nl. We helpen je graag!