Laserontharing

Bij laserontharing vallen de behandelde haartjes uit, deze haren komen niet meer terug. Dus je kunt rekenen op een haarreductie van wel 95%! Wij gebruiken de Milesman Compact diode laser. Uitgebreide medische onderzoeken laten zien dat deze laserbehandeling veilig is en tevens de gewenste resultaten geeft. Zelfs voor de meest gevoelige huidtypes is dit type laserontharing een ideale oplossing. Je bent dus zeker van een goede behandeling met optimale ontharing.

  • Volledig pijnloos laser ontharen
  • Alle huidtypes mogelijk: zelfs voor de gevoelige huid
  • Voor alle huidskleuren: ook donkere huid
  • En alle haartjes: ook de lichte haren
  • 100% veilige laserontharing
Bekijk ook de foto’s van onze resultaten van laserontharing om te zien hoeveel haarreductie je kunt verwachten.

Ga direct naar

Laserontharing met de milesman compact diode laser

Ontharen met laser: hoe werkt het?

Door middel van een speciale golflengte van 810 nm wordt het pigment van het haar in zeer korte tijd snel opgewarmd. Tijdens het haren laseren verbrandt de haar met de onderliggende wortel. Na ongeveer 14 tot 21 dagen laat de haar los en valt uit. Resultaat van laser ontharen is dus snel zichtbaar. Door de verschillende haargroeifasen is het nodig de behandeling een aantal keren te herhalen om permanente haarvermindering te bereiken. De Milesman Compact laser is ook geschikt voor de gevoelige huid, omdat hij zich alleen richt op het pigment van de haar en de huid verder ontziet. Zodoende wordt er geen schade aan je huid toegebracht door laser ontharen en gewoonlijk kun je vrijwel direct na het laseren de behandeling je normale bezigheden hervatten.

Lees meer over de Milesman Compact diode laser.

LichaamsdeelBehandelcyclus (Na de 5e keer kijken we of er langere tijd tussen kan zitten)
Bovenlip 6 weken
Hele gelaat6 weken
Bikinilijn6 weken
Onderbenen6 weken

Voor en na de laserbehandeling

Zijn er nog speciale instructies voor of na de behandeling?

  • Gebruik geen producten op het behandelde gebied behalve de aangeraden cooling gel of een zonnebrandcrème met zeer hoge beschermingsfactor (sunblock) wanneer je in de zon loopt. Je mag het gebied met zachte reiniging wassen maar niet scrubben.
  • Je mag met het behandelde gebied niet in de zon, niet op de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 4 weken voor en na je behandeling.
  • Na 1 of 2 weken zullen de behandelde haren uitgroeien, je mag scheren (hoeft niet), de haartjes vallen er vanzelf uit.
  • Tussen de behandelingen in mag je niet harsen of uittrekken met pincet, alleen scheren is toegestaan. Voor de eerste behandeling mag je 6 weken niet epileren of harsen.
  • Laat de huid na laserontharing met rust, ga niet pulken.

Vóór de behandeling laseren Utrecht

Het is erg belangrijk dat je voor je eerste laserbehandeling minimaal 4 tot 6 weken niet meer harst of epileert. Scheren mag tijdens deze periode nog wel. Ook mag je in deze periode geen gebruik maken van de zonnebank of zelfbruinende producten. Vermijdt zon op de te behandelen delen van je lichaam en gebruik een goede sunblock om het gebied niet te laten bruinen. Belangrijk is dat de haarwortel in de huid blijft tot aan het laser ontharen.

Wat gebeurt er na de laserbehandeling?

Binnen een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood worden en wat zwellinkjes vertonen. Dit is een normale reactie op de sterke hitte die de laser in de haarwortel gebracht heeft, dit zal snel verminderen. Om de reactietijd zo kort mogelijk te houden wordt er een verzachtende en verkoelende gel aangebracht die je zelf mag verwijderen als de huid weer rustig is.

Direct na de behandeling kan je je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Vermijd alleen de felle zon in de eerste week na de laserontharing, of maak gebruik van een goede sunblock. Na 1 of 2 weken zul je zien dat de haren die behandeld zijn heel langzaam uit de huid groeien, als je dit storend vindt kun je deze haren scheren, je mag ze ook laten zitten, ze vallen er vanzelf uit.

Voor meer informatie nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via e-mail of voor dringende vragen op ons telefoonnummer 030 2711808. Ook kun je de veelgestelde vragen hieronder bekijken.

Laserontharing gezicht

Ongewenste ‘baardgroei’? De diode laser kan ongewenst gezichtshaar effectief en veilig verwijderen, mits deze haren enig pigment hebben. De gezichtsharen die we met de diode laser behandelen, blijven permanent weg. Na iedere behandeling krijg je dus minder haargroei op je gezicht. Voorafgaand aan een laserbehandeling tegen ongewenste haargroei op je gezicht, bespreekt de specialist van City Treatment het behandelgebied met je en de verwachte resultaten van ontharing. Vervolgens starten we met de laserontharing met een speciaal laserapparaat van Milesman. Tijdens de laserbehandeling koelt de kop van de Milesman diode laser jouw gezichtshuid voor extra bescherming en verzachting. Je ogen schermen we af tijdens de laserbehandeling, ter bescherming tegen het licht van de laser. Er zijn zowel voor vrouwen als mannen allerlei opties om het gezicht te ontharen met de diode laser.

Voorbereiden op laserbehandeling met milesman compact diode laser

Laserontharing: veelgestelde vragen

Hoe groeit haar?

Haarzakjes ontwikkelen zich door een ingewikkelde serie van activiteiten in de huid. Interessant is dat niet alle haren tegelijkertijd groeien. Eigenlijk maakt de groei verschillende fasen door: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. De tijd die elke fase neemt, is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de plek op het lichaam. Bijvoorbeeld: op de hoofdhuid zijn 90% van de haren in de groeifase, in vergelijking met 70% van de haren op onze armen. Tijdens de overgangsfase begint de omliggende huid de haarwortel te absorberen. Uiteindelijk komt de haar in de rustfase en zal uitvallen waarna de groei opnieuw begint.

Tijdens de laserontharing behandelen we de haren die in de groeifase zitten, want alleen dan is er pigmentvorming in het haartje. Omdat niet alle haren tegelijk in deze fase zitten, zijn meerdere behandelingen nodig.

Hoe verwijdert de Milesman Compact laser het haar?

Het licht dat vrijkomt uit tijdens het laseren met de Milesman Compact laser wordt door het pigment geabsorbeerd. Dit pigment bevindt zich aan de haar onder in het haarzakje. De laser diode geeft zijn energie een fractie van een seconde vrij. Deze fractie van een seconde is echter lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om het omliggende weefsel te ontzien. Daardoor is laseren efficiënt en pijnloos. De saffier kop van het handstuk helpt je huid te beschermen door je huid goed te koelen tijdens het vrijkomen van energie. Diode licht dat op een diepte van 810 nm vrijkomt, is de ideale diepte om de haar te raken en de bloedvaten en weefsels te ontzien. De verhitting van het haarzakje heeft als gevolg: vernietiging/beschadiging van het haarzakje. Laseren vertraagt groei en in vrijwel alle gevallen heeft dit de permanente vernietiging van het haarzakje tot gevolg.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

De Milesman Compact laser verstoort het groeipatroon van de haren in de groeifase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere laserbehandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied weg te laseren en te vernietigen. Reken in ieder geval op 5 tot 8 behandelingen. De eerste vijf behandelingen zullen met een pauze van 5 tot 6 weken plaatsvinden. Er zijn in ieder geval vijf behandelingen nodig om alle haren in de groeifase te raken met de laser.

Komen haren na de laserbehandeling niet meer terug?

Tijdens een laserbehandeling vernietigt de laser haren met haarwortel en al, de behandelde haren komen niet meer terug. Deze zijn dus definitief verwijderd. Het is wel zo dat haren in cycli groeien en dat tijdens één behandeling niet alle haren geraakt kunnen worden met de laser. Daarom zijn er meestal meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast kan donshaar na enige jaren dikker worden. Ook deze haren kun je tegen die tijd laten weghalen, waarbij enkele laserbehandelingen volstaan.

Is laserontharing veilig?

Ja.
De Milesman Compact laser is de meest uitvoerig geteste laser ter wereld. Vijf jaar lang vonden grondige onderzoeken naar de diode laser plaats in Spanje, Duitsland en op Amerikaanse universiteiten. Hierbij zijn de laserinstellingen zeer zorgvuldig gedefinieerd om de precisie, diepte en locatie van het haarzakje vast te stellen. De kop van het handstuk is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls door goede koeling te ontzien. Dit maakt haren laseren met de Milesman compleet pijnloos. Spookverhalen over verbrandingen etc. zijn op de Milesman Compact laser niet van toepassing, integendeel. Eindelijk volledig pijnloze laserontharing.

Haartjes scheren ter voorbereiding op laserontharing

Kun je in de zomer behandeld worden met laser?

Ook in de zomer kun je haren laten laseren. Daar hoort echter wel een kanttekening bij. Hoewel het goed mogelijk is om een laserbehandeling in de zomer te ondergaan, raden we het af om uitgebreid te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Lasertechnieken zijn inmiddels zo goed ontwikkeld dat we iedere huidtint kunnen behandelen. De laser werkt echter het beste als er een hoog contrast is tussen de kleur van het haar en de huid. Door blootstelling aan de zon kan dit contrast afnemen. Daarom raden we zonnen en het gebruik van zelfbruiner voor laserontharing af.

Wie kan er behandeld worden?

Voor alle huidskleuren, huidtypes en vrijwel alle haarsoorten van alle geslachten!
Er is echter een uitzondering. Witte/grijze haren met minder dan 10% pigment reageren niet goed op de laser, omdat zij te weinig pigment hebben.

Mocht je twijfelen of jouw haar geschikt is voor een laserbehandeling, aarzel dan niet en neem contact met ons op via e-mail zodat wij dit samen kunnen overleggen. Uiteraard beoordelen wij jouw huid en haarsoort voorafgaand aan de behandeling. We overleggen altijd met je over wat je van de laserbehandeling kan verwachten.

Kan ik ook worden behandeld als ik zwanger ben?

In principe is het mogelijk om tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding een laserbehandeling te ondergaan. De Milesman Compact kan geen kwaad voor de baby. Het blijft wel zo dat je lichaam tijdens deze periode mogelijk minder goed reageert op de laserbehandeling door hormonale schommelingen. Daarom raden we het meestal af. Je kunt ook kiezen voor een andere professionele ontharingsbehandeling zoals onze Brazilian Wax.

Kan deze laser schade aanrichten zoals een rimpellaser?

Nee.
Voor het behandelen van rimpels gebruikt men onder andere CO² lasers. Deze richten zich ook op het vocht van de huid waardoor onherstelbare schade kan ontstaan. De laser waarmee we jouw laserontharing uitvoeren richt zich alleen op het pigment van de haar en ontziet de huid. Zodoende kan er geen schade aan de huid gebracht worden tijdens laser ontharen.

Doet laserontharen pijn?

Ontharen met de Milesman Compact laser is compleet pijnloos. De vernieuwende koeltechniek zorgt ervoor dat hitteschade wordt voorkomen. Sommige gebieden zijn wat gevoeliger dan andere delen, daardoor kun je tijdens de laserontharing een licht tintelend of prikkelend gevoel ervaren.

De kosten van laserontharing

Tijdens een intakegesprek kunnen we je een passende prijsopgaaf voor laser ontharen doen. De kosten hiervan zijn € 35. Dit bedrag ontvang je terug als je besluit om de behandeling bij ons te doen. Om je een idee te geven volgen hieronder de prijsindicaties van het haren laseren. Dit zijn de prijzen per behandeling.

Prijsindicatie Dames (vanaf)

Kin of bovenlip                                           € 60
Hals                                                               € 70
Volledig gezicht                                         € 120
Decolleté                                                     € 60
Jukbeenderen                                            € 75
Wenkbrauwen                                            € 60
Tussen de wenkbrauwen                         € 60
Bakkebaarden                                            € 75
Nekhaar                                                        € 75
Bikinilijn                                                       € 125
Bikinilijn en oksels                                    € 185
Brazilian streep                                          € 150     
Brazilian streep en oksels                       € 240
Brazilian Hollywood                                  € 190
Tepelhof                                                        € 55
Navellijn                                                       € 60
Oksels                                                           € 100
Armen                                                           € 115
Onderbenen                                                € 210
Onderbenen en knie                                 € 250
Achterkant dijen                                        € 110
Onderbenen en achterkant dijen          € 275
Bovenbenen                                                € 220
Volledige benen                                         € 400
Volledige benen en bikinilijn                 € 445
Tenen en voet                                              € 65
Benen bikini armen oksels                      vanaf € 600
Benen brazilian armen oksels                vanaf € 650

Prijsindicatie Heren (vanaf)

Tussen de wenkbrauwen                          € 60
Baard                                                             € 195
Oren                                                               € 55
Snor                                                               € 75
Hals                                                                € 75
Wang                                                  vanaf € 70
Nek                                                                 € 75
Oksels                                                            € 100
Tepelhof                                                        € 55
Boyzilian                                                       € 200
Billen                                                              € 200
Oksels                                                           € 125
Borst/buik                                                   € 315
Buik                                                               € 175
Borst                                                              € 185
Schouders                                                    € 100
Rug                                                                 € 395
Onderbenen                                                 € 230
Bovenbenen                                                 € 245
Volledige benen                                          € 385
Handen of voeten                                       € 95

Je betaalt bij ons per behandeling voor laser ontharen, je bepaalt zelf of je doorgaat met laseren voor de perfectie of dat je tevreden bent met het goed zichtbare resultaat na enkele laserbehandelingen.

Bekijk resultaten van laserontharing

Zijn de resultaten van laserontharing definitief?

Uit klinische studies blijkt dat de Milesman Compact diodelaser wordt gezien als de meest effectieve laser. Je mag een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen 5 tot 8 behandelingen, in sommige gevallen zullen echter meer behandelingen nodig zijn. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats kunnen wij niet, omdat onder invloed van hormoonveranderingen en ouder worden er altijd donshaartjes kunnen veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan de laser uiteraard niets veranderen. Wel garanderen wij resultaat, wat je uiteraard ook zeker van ons mag verwachten bij laserontharing en andere behandelingen!

Resultaten van ontharen met laser op verschillende zones

Kin 7 keer behandeld – de tweede foto is 4 maanden na de
laatste behandeling genomen

effect haarvermindering op kin door laserontharing in Utrecht bij City Treatment

Oksel 3x behandeld – de tweede foto is 4 maanden na de
laatste behandeling genomen

Gladde oksels dankzij laserontharing

Onderrug 4x behandeld – de tweede foto is 4 maanden na de laatste
behandeling genomen.

Professionele laserontharing bij City Treatment in Utrecht

Been 3x behandeld – de tweede foto is 24 maanden na de laatste
behandeling genomen.

Laserontharing: de oplossing voor ongewenste haargroei

Laser ontharen Utrecht

Door innovaties op het gebied van laser ontharen is het tegenwoordig mogelijk om pijnloos van de ongewenste haargroei op je lichaam af te komen. Plan direct een intakegesprek inclusief huid- en haargroei analyse om jouw persoonlijke plan op te laten stellen voor laser ontharen in Utrecht. Op die manier maak jij kennis met onze huidspecialisten en met het Milesman Diode laserapparaat. Want ook voor jou kan haar weg laten laseren echt pijnloos en effectief zijn.

De kosten van de intake voor laserontharing bedragen € 35, na afloop van de kennismaking ontvang je een tegoed voor laser ontharen bij City Treatment ter waarde van € 35. Dit tegoed kun je inzetten wanneer je gebruik wenst te maken van één van onze laserbehandelingen. Laat jouw haar laseren door de specialisten van City Treatment en ervaar pijnloos laser ontharen.

Haar laseren

Bij City Treatment in Utrecht behandelen wij jouw ongewenste haargroei met de innovatieve Milesman Diode laser; haar laseren is effectiever en makkelijker dan ooit. Dankzij de gepatenteerde lasertechniek kunnen we ieder huidtype behandelen en is laserontharing dus nu voor iedereen beschikbaar. Waar vroeger hoge energie vrij kwam tijdens het laseren, wat regelmatig voor pijn zorgde, geeft deze diode laser een lagere energie af in meerdere korte pulsen. Bovendien neemt de diode laser ook het pigment en de eiwitten onder het haarzakje mee tijdens het laser ontharen. Wil jij ook pijnvrij van jouw ongewenste beharing afkomen? Neem dan contact op met City Treatment en plan direct online een intake afspraak in.