Massage Utrecht

Drukke dag gehad en toe aan ontspanning? Met een massage van City Treatment in Utrecht verdwijnt spanning en kom je volledig tot rust. Kies uit diverse massages waarmee je je lichaam weer helemaal in balans brengt. Wil je samen met een vriend of vriendin komen? Boek dan een massage in onze duo-ruimte.

 • Massages vanaf € 52,50,- per 30 minuten
 • Gediplomeerde masseurs
 • Optimale begeleiding
 • Masseurs met meer dan 15 jaar ervaring
 • Duo-massage mogelijk

Klik hier voor een overzicht van onze massages.

Voor meer informatie over onze massages of het maken van een afspraak in onze salon in Utrecht neem je contact met ons op via 030 2711 808 of info@citytreatment.nl.

Wat kost een massage?

Bekijk hieronder de prijzen van onze massages:

Massages Prijs per 30 minuten Prijs per 60 minuten
Top Teen behandeling € 80
Bindweefselmassage € 56 € 92,50
Lichaamsmassage € 52,50 € 82,50
Zwangerschapsmassage € 82,50
Anti Stress Massage € 87,50
Voetreflexmassage € 82,50
Hotstone Massage € 80

Kuurbehandeling 90 minuten

(lichaamspakking en massage)

€ 120

Kuurbehandeling Duo 105 minuten

(lichaamspakking en massage)

€ 125 pp
Huidhonger massage € 80
Deep tissue massage
€ 56 € 92,50

De massage behandeling

Massage is een manier om spanning effectief af te bouwen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te bevorderen. Geef je lichaam over aan de vaardige handen van een van onze masseurs/masseuses.

Waarom is een ontspanningsmassage goed voor je?

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen voor je lichamelijke gezondheid en geestelijke welzijn, zoals:

 1. Vermindering van stress en spanning: een ontspanningsmassage vermindert stress en spanning, wat bijdraagt aan een verbeterde stemming, betere slaap en minder pijn.
 2. Verbetering van de bloedcirculatie: massages stimuleren de bloedsomloop. Een betere bloedcirculatie draagt bij aan de gezondheid van je hart en het immuunsysteem.
 3. Verlichting van spierpijn en stijfheid: als je last hebt van stijve spieren is een massage een van de manieren om verlichting te brengen. Dat is niet alleen nuttig voor sporters, maar ook voor mensen met een zittende levensstijl.
 4. Verhoging van de flexibiliteit: soepele spieren is een gunstige effecten van een massage. Hierdoor neemt je bewegelijkheid toe waardoor de kans op blessures afneemt.
 5. Huidverbetering: massages hebben een positief effect op je huid. Massages stimuleren de doorbloeding van de huid, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Onze gasten kiezen voor een massage vanwege:

 • Extra energie en vermindering van spierspanning
 • Stimuleert een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen
 • Verbetert de stofwisseling
 • Versterkt het afweersysteem
 • Verlaagt de bloeddruk en verbetert de slaap
 • Vermindert angst, stress en spanning
 • Vermindert pijn door toename van serotonine
 • Vermindert depressieve gevoelens en stemmingswisselingen
 • Verbetert de conditie van je huid
 • Gepersonaliseerde lichaamsbehandeling, volledig op maat

Ontspanning en massage Utrecht

Ontspanning is essentieel voor een gezond leven. Met onze relaxende massages helpen we jou om meer fysieke en geestelijke ontspanning in je leven te brengen. In onze schoonheidssalon begint het ontspanningsproces direct bij binnenkomst. Van het begin tot het einde kun je op je gemak genieten van waardevolle tijd voor jezelf. Of kom samen met een vriendin, vriend of jouw partner voor een unieke duo massage in Utrecht. Onze massages zijn gericht op ontspanning, versoepeling van de spieren en het bevorderen van de bloedcirculatie. Ontsnap aan de drukte van de stad naar een oase van rust waar onze professionele masseurs voor jou klaar staan.

Duo massage Utrecht

Heerlijk relaxen tijdens een duo massage samen met je vriend of vriendin? Dat kan bij City Treatment in Utrecht in onze unieke duo-ruimte. In onze schoonheidssalon verwelkomen we veel mensen die met z’n tweeën voor een behandeling komen. Onze duo massage is daar één van. Bij ons kunnen jullie er samen even helemaal uit en daarna compleet ontspannen weer verder. Ook als jullie samen bij ons komen voor een massage blijft persoonlijke aandacht belangrijk. Jullie kunnen voor dezelfde massage kiezen, maar het is ook mogelijk om elk een andere massage te nemen. Misschien heeft een van jullie wel behoefte aan een bindweefselmassage terwijl de ander liever een hotstone massage wil. Deze keuze is volledig aan jullie, het is maar net waar je op dat moment meer zin in hebt en welke massage beter bij je past.

Lees meer over duo massagebehandelingen.

Massage olie

Voor iedere massage gebruiken we een pure en aromatische massage olie die het effect van de massage versterkt. Deze oliën combineren aromatherapie met huidverzorging. Zo versterkt de juiste combinatie van massage en olie de werking van de massage en herstelt je lichaam van buiten en binnenin. Daardoor haal je het meeste uit de massagebehandeling en bereiken we een optimaal effect.

Volledig ontstressen met een massage in Utrecht

Wellicht heb je een drukke baan, bezorgt de tentamenperiode je veel stress of ben je altijd in de weer met en voor je kinderen. Een stressvolle situatie kan voor iedereen wat anders betekenen. Als je veel stress ervaart in het dagelijks leven reageert je lichaam daarop, veel mensen gaan verkrampen waardoor allerlei spieren vast komen te zitten. Wat je situatie ook is, een ontspanningsmassage zorgt voor verlichting en is in alle gevallen een slimme keuze. Neem een moment voor jezelf, sluit je even helemaal af van dagelijkse zorgen en geef jouw lichaam de aandacht die het verdient met een van onze massages. Onze masseurs overleggen met jou over de gebieden die wat extra aandacht verdienen, zoals bijvoorbeeld je rug of schouders.

Massage op maat

Je kunt je eigen behandeling samenstellen waarbij wij je natuurlijk graag van dienst zijn met uitleg en advies. Kies je bijvoorbeeld voor een lichaamsmassage, dan richten we ons tijdens een korte massage vooral op het gebied nek, schouders, rug en armen. Ga je voor een langere massage dan kan onze masseur meer gebieden masseren. Je kunt terecht voor een korte massage van een half uur, maar ook voor een uitgebreide behandeling van 1,5 uur. Vooraf mag je altijd zelf aangeven aan onze masseur dat een zone meer aandacht nodig heeft dan de rest. Je kunt kiezen voor datgene waar je behoefte aan hebt. Van een voetreflexmassage tot een uitgebreide lichaamsmassage.

Meer informatie massage Utrecht

Heb je vragen? Bijvoorbeeld over welke massage het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op via 030 2711 808 of via info@citytreatment.nl.

Kijk voor het complete prijsoverzicht op onze tarievenlijst.

Wil je graag samen een massage in onze mooie duoruimte? Informeer dan naar onze duo massage mogelijkheden.

Deep tissue massage Utrecht

Veelgestelde vragen over massages bij onze salon in Utrecht

Hoe vaak heb ik een massage nodig?

Dit is afhankelijk van jouw individuele behoeften en levensstijl. Sommige mensen nemen elke week een massage, terwijl anderen tevreden zijn met een paar keer per jaar. Bij pijnklachten of stress kan een serie behandelingen verlichting bieden. Vraag onze therapeut om een persoonlijk advies.

Moet ik me helemaal uitkleden voor een massage?

Nee, dat hoeft niet. Het is echter wel aan te raden om losse en comfortabele kleding te dragen die je gemakkelijk uit kan trekken.

Wat moet ik voorafgaand aan de massage doen of vermijden?

Vermijd zware maaltijden te eten voordat je naar onze massagesalon in Utrecht komt. Drink voor en na de massage voldoende water om gehydrateerd te blijven, zo zorg je ook dat je lichaam afvalstoffen makkelijker kan afvoeren. Als je specifieke gezondheidsproblemen hebt, is het raadzaam om dit vooraf met de masseur te bespreken.