Overzicht massages

Even tijd voor jezelf nodig? In onze massagesalon in Utrecht kun je terecht voor een massage afgestemd op jouw lichaam. Van een ontspannende lichaamsmassage tot een regenererende bindweefselmassage. Dit zijn de massages die wij aanbieden:

Comfortabele behandelkamer voor massages bij City Treatment in Utrecht

Massagesalon Utrecht

Onze massagesalon in Utrecht is een onderdeel van onze schoonheidssalon en is gericht op de beste zorg voor jouw lichaam. Bij de inrichting van onze massagesalon hebben we een ontspannen sfeer gecreëerd voor optimale ontspanning. Onze masseurs geven de massages in Utrecht in afgesloten ruimtes, zodat jij ongestoord kan genieten van een verzorgende treatment op maat door jouw persoonlijke masseur.

In het drukke centrum van Utrecht biedt City Treatment je een plek om even te ontsnappen aan de drukte en helemaal tot rust te komen. Onze gediplomeerde masseurs helpen je graag om op je gemak te relaxen tijdens een van onze behandelingen. Kies bijvoorbeeld voor de ontspanningsmassage voor volledige ontspanning van lichaam en geest. Als je last hebt van lichamelijke blokkades, dan is de voetreflexmassage een uitstekende massage voor jou. Ben je op zoek naar ontspannende warmte? Kies dan voor de hotstone massage. Boek jouw behandeling bij onze massagesalon Utrecht direct online.

Onze masseurs

Onze masseurs zijn ervaren, goed getraind en gediplomeerd. In onze massagesalon Utrecht werken we vanuit een persoonlijke benadering. Dat betekent dat we samen met jou kijken wat jouw lichaam nodig heeft, van het wegnemen van pijn of spanning tot het verhogen van je energie en geluksgevoel. Wij geloven in de effectieve bijdrage van een massage aan het natuurlijke herstelproces van het menselijk lichaam.

Massagesalon van City Treatment

In onze massagesalon Utrecht kun je kiezen uit twee soorten massageruimtes: een ruimte voor een individuele behandeling of een duo-ruimte voor tweepersoonsbehandelingen. Onze masseurs behandelen in afgesloten ruimtes, zodat je ongestoord kan relaxen tijdens jouw massage. Voor extra comfort zorgen we voor een aangename temperatuur in de massageruimte. Voorafgaand aan de massage geven we je de ruimte om rustig om te kleden. En ook op de massagetafel zorgen we dat je warm en comfortabel toegedekt bent voor optimale ontspanning.

Wist je dat je ook een massage cadeau kunt geven? Geef een cadeaubon voor een behandeling naar keuze.