Kuurbehandeling

Tijdens de uitgebreide kuurbehandeling van City Treatment geniet je van een lichaamspakking en een ontspannende lichaamsmassage. Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn verzorgend, ontspannend en een echte traktatie voor lichaam en geest. Ben jij ook aan zo’n oppepper toe? Maak een afspraak voor een kuurbehandeling met een van onze specialisten.

product voor lichaamspakking tijdens kuurbehandeling

Lichaamspakkingen zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven. Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd.

Eerst brengen we de verwarmde pakking zorgvuldig op uw lichaam aan. Daarna wordt het lichaam gewikkeld in folie. Vervolgens gaat u heerlijk relaxen onder een warmtedeken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De pakking moet minstens 20 minuten 
intrekken en daarna kun je gebruik maken van onze douche om de pakking af te spoelen. Hierna wordt de huid nog ingewreven met een heerlijke bodycrème.

Na deze lichaamspakking voel je je als herboren en de huid voelt zijdezacht aan.

voedende lichaamspakking wordt aangebracht op rug, arm en dijbeen tijdens kuurbehandeling

Bij de uitgebreide kuurbehandeling is er na de pakking nog een ontspannende lichaamsmassage van minimaal een half uur. Voor meer informatie over de lichaamsmassage klik hier.

Prijs uitgebreide kuurbehandeling

90 minuten: € 120

Prijs lichaamspakking 60 minuten

60 minuten: € 79