Top Teen Massage

Onze topteen behandeling bestaat uit een voetreflexmassage en een hoofdmassage.

Voetreflexmassage ter bevordering van ontspanning en welzijn tijdens topteen behandeling

Voetreflexmassage

Voetreflexologie gaat uit van de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn. Ze vormen een eenheid. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan de voetreflexologie helpen om het evenwicht te herstellen. Door massage en druk kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgespoord en opgeheven.

Hoofd- en gezichtsmassage

Bij concentratieproblemen of nervositeit door stress is deze vorm van massage een uitkomst. Veel mensen omschrijven de hoofdmassage als “bevrijdend” en dat is precies waarvoor deze massage is bedoeld: het bevrijden van de spanning in het hoofd. Maar ook voor het afvoeren van stress en afvalstoffen. De spanning op de ogen wordt verlicht, de algehele bloedcirculatie wordt verbeterd en de zuurstofopname in de huid wordt gestimuleerd. Concentratie vermogen wordt verbeterd. Een gezichtsmassage kan hoofdpijn, angst, uitputting en spanning wegnemen en ze vervangen door een gevoel van welbehagen. Het kalmeert de zenuwen, verbetert de bloedsomloop en geeft de huid een gezonde glans. Je voelt je hierdoor enorm verfrist en je ziet er jonger uit.

gezichtsmassage tijdens topteen behandeling zorgt voor ontspanning

Stress en spanningen

Vaak uiten stress en spanningen zich in klachten rondom het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen erg veel voor. Door een hoofdmassage breng je snel een diepe ontspanning teweeg. Bij de hoofdmassage worden het hoofd, nek en schouders op een rustgevende manier gemasseerd door middel van drukpunten, knedingen en strijkingen.

Voor wie?

Hoofdmassage kan vermoeidheid verminderen en hoofdpijn, migraine en stress verhelpen.

Prijs

Een Top en Teen behandeling van 60 minuten: € 80

Laseren van het hele gezicht