Zwangerschapsmassage Utrecht

Zwangerschapsmassage Utrecht

Een zwangerschapsmassage bij City Treatment in Utrecht is zowel energetisch als ontspannend. Deze vorm van aanraking zorgt voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en bekkenklachten en afname van stress, waardoor ontspannen gemakkelijker gaat. Daarnaast versoepelt een massage de spieren en bevordert het de bloedcirculatie. Een massage voor de zwangere vrouw kan veel ongemakken verlichten.

  • Massages vanaf € 49,50 per 30 minuten
  • Ervaren, gediplomeerde masseurs
  • Ontspannend en verlicht zwangerschapsklachten
  • Centrale locatie in Utrecht

Voor meer informatie over zwangerschapsmassages of voor het maken van een afspraak in Utrecht neem je contact met ons op via 030 2711 808 of info@citytreatment.nl.

zwangerschapsmassage utrecht

Wat doet zwangerschapsmassage voor jou?

Zwangerschapsmassage is zowel energetisch als ontspannend. Deze vorm van aanraking zorgt voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en bekkenklachten, afname van stress waardoor ontspannen gemakkelijker gaat. Daarnaast versoepelt het de spieren en bevordert het de bloedcirculatie. Een massage voor de zwangere vrouw kan veel ongemakken verlichten.

Wat kost een zwangerschapsmassage?

Bij City Treatment in Utrecht boek je al een massage vanaf € 46,- per 30 minuten. Hieronder volgen de prijzen van onze ontspannende zwangerschapsmassages.

Massages

Prijs per 30 minuten

Prijs per 60 minuten

Zwangerschapsmassage

€ 49,50

€ 80

Postnatale massage (vanaf 60 minuten)

€ 80

Bekijk ook de tarieven voor al onze andere massages.

Voor wie is een zwangerschapsmassage geschikt?

Deze massage is geschikt voor zwangere vrouwen die een normale zwangerschap hebben zonder heftige complicaties of hoge bloeddruk. Voor aanvang van de massage nemen we altijd een aantal vragen door om goed op de hoogte te zijn van het verloop van de zwangerschap.

De zwangerschapsmassage is vooral een heerlijk ontspannende massage, gericht op de klachten die horen bij een zwangerschap en met het doel deze te verlichten. De masseurs van City Treatment in Utrecht zijn zeer ervaren met het behandelen van zwangere vrouwen en kennen letterlijk alle kneepjes van het vak. Tijdens de zwangerschapsmassage wordt bijvoorbeeld niet op drukpunten gewerkt, want dat kan onbedoelde effecten hebben.

Deze massage kan gedurende de hele zwangerschap gegeven worden en wordt aangepast aan het stadium van de zwangerschap:

Zwangerschapsmassage tijdens het eerste trimester

In de eerste drie maanden van de zwangerschap kan een massage helpen om hoofdpijn te verlichten en stress tegen te gaan. Dankzij een zwangerschapsmassage zit je lekkerder in je vel. De massage brengt stemmingswisselingen in balans en geeft een positief en lichamelijk fit gevoel.

Zwangerschapsmassage tijdens het tweede trimester

Van de derde tot en met de zesde maand groeit de baby sneller en neemt de omvang van de buik daardoor toe. Spieren, weefsels en organen zullen zich gaan vormen. Een zwangerschapsmassage kan in deze periode helpen om pijn en krampen in benen, rug of bekkenbodem te verlichten en om eventuele slapeloosheid te verminderen.

Zwangerschapsmassage tijdens het derde trimester

Ook tijdens de laatste maanden van de zwangerschap kan een massage bevorderlijk zijn. Naast het versoepelen van de spieren en een verbeterde nachtrust zorgt de massage voor totale ontspanning van met name de bekkenbodem, nek, rug, schouders, benen en voeten.

Zwangerschapsmassage Utrecht: de voordelen

Een massage tijdens de zwangerschap kan lichamelijke klachten, zowel als geestelijke en emotionele spanningen tijdens de zwangerschap verlichten. De spieren die misschien wat meer gespannen zijn worden soepeler, je komt tot rust en je ademhaling wordt dieper. Een massage kan veel positieve effecten bieden tijdens de zwangerschap:

  • Beter kunnen slapen
  • Minder rugpijn en bekkenklachten
  • Verminderde aanmaak van stresshormonen
  • Verbetering van de doorbloeding, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind

Postnatale massage in Utrecht

Een postnatale massage is een ontspanningsmassage voor tot een jaar na de bevalling. Deze massage helpt je sneller herstellen na de bevalling. Ook helpt het de spieren te ontspannen die extra gebruikt worden bij het geven van borstvoeding en het dragen van je baby. Denk hierbij aan de nek- en schouderspieren. Een postnatale massage kan stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid verminderen.

Wat kan een postnatale massage voor mij betekenen?

Een kindje krijgen en verzorgen vraagt veel van je lichaam. De periode na de bevalling is er een vol prachtige ervaringen. En daar wil je optimaal van kunnen genieten. Een postnatale massage zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger herstelt. Je voelt je meer ontspannen en tegelijkertijd energieker, waardoor je het moederschap met meer rust en vitaliteit tegemoet gaat.

Voor wie is een postnatale massage geschikt?

Na de bevalling kunnen vrouwen last hebben van een aantal klachten zoals lichamelijke pijnen, hoofdpijn, vermoeidheid of stemmingswisselingen. De postnatale massage heeft een positieve bijdrage aan verlichting van de klachten. Ook wanneer je geen klachten hebt is het een weldaad voor lichaam en geest.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de zwangerschapsmassage of postnatale massage bij City Treatment in Utrecht? We adviseren je graag over alle mogelijkheden. Neem contact met ons op via 030 2711 808 of stuur een mailtje naar info@citytreatment.nl.