Voetreflexmassage Utrecht

Een voetreflexmassage werkt ontspannend en bevordert het herstellend vermogen van het lichaam. Voetreflexologie gaat uit van de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn. Ze vormen een eenheid. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan de voetreflexologie helpen om het evenwicht te herstellen. Door massage en druk kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgespoord en opgeheven.

  • Massages vanaf € 80 per 60 minuten
  • Ontspannend en helpt bij lichamelijke klachten
  • Gediplomeerde masseurs met jarenlange ervaring
  • Centrale locatie in Utrecht

Wil je meer weten over onze ontspannende voetreflexmassages of wil je een afspraak maken bij onze masseurs? Neem gerust contact met ons op via 030 2711 808 of info@citytreatment.nl.

Voetreflexmassage Utrecht

Wat kost een voetreflexmassage?

Bij City Treatment in Utrecht boek je al een massage vanaf € 46,- per 30 minuten. Hieronder leest u het tarief de prijzen van onze ontspannende voetreflexmassage.

Massages

Prijs per 30 minuten

Prijs per 60 minuten

Voetreflexmassage

€ 49,50

€ 80

Bekijk ook de tarieven voor al onze andere massages.

Voetreflexmassage voordelen

De therapie is erop gericht de reflexzones op de voet een impuls te geven. Deze reflexzones staan in verbinding met de diverse organen. Een voetreflexmassage brengt u op een veilige en vriendelijke manier weer in balans, waardoor pijn en ongemakken verlicht kunnen worden.

Voetreflexologie

Organen, beenderen en weefsels hebben allen een reflexpunt op de voet. Bij een verstoring kan dit tijdens en na de behandeling merkbaar zijn, o.a. door het ontstaan van pijn, prikkelingen, jeuk, verandering van de huid (eelt, transpiratie) en kleurverschil. De punten waar deze gevoelens ontstaan geven aan dat er verstoringen zijn in de energiestroom naar het corresponderende orgaan of lichaamsdeel.

De voordelen van een voetreflexmassage

De voetreflexmassage is geen geneeswijze, maar werkt zeer ontspannend en kan eraan bijdragen dat het lichaam herstelt van pijnklachten. Dit gebeurt doordat een massage blokkades opheft en zo energie beter laat doorstromen in het lichaam. Het lichaam als geheel staat hierbij centraal: we behandelen niet alleen het gedeelte van de voeten waar zich de klacht of de pijn bevindt, maar kiezen voor een holistische behandeling van beide voeten.

Voor wie is een voetreflexmassage geschikt?

Een voetreflexmassage is voor iedereen geschikt: jong of oud, met of zonder klachten. Deze massage wordt niet alleen gegeven bij lichamelijke klachten, maar ook gewoon omdat het heerlijk ontspannend is om een voetmassage te krijgen.

Meer informatie over voetreflexologie

Wil je meer weten over de voetreflexmassage bij City Treatment in Utrecht? We staan je graag te woord en geven wanneer nodig passend advies. Neem contact met ons op via 030 2711 808 of stuur een mailtje naar info@citytreatment.nl..