Lichaamspakking

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Ze zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven. Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd.

Producten voor ontspannen lichaamspakking voor de geest en het lichaam

Lichaamspakkingen zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven. Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd.

Eerst brengen we de verwarmde pakking zorgvuldig op je lichaam aan. Daarna wordt het lichaam gewikkeld in folie. Vervolgens ga je heerlijk ontspannen onder een warmtedeken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De pakking moet minstens 20 minuten 
intrekken en daarna kun je gebruik maken van onze douche om de pakking af te spoelen. Hierna wordt de huid nog ingewreven met een heerlijke bodycrème.

Lichaamspakking voor de geest en het lichaam

Na deze lichaamspakking voel je je als herboren en de huid voelt zijdezacht aan.

Bij de uitgebreide kuurbehandeling is er na de pakking nog een ontspannende lichaamsmassage van minimaal een half uur. Voor meer informatie over de lichaamsmassage klik hier.

Massage voor de geest en het lichaam