Medik8

Medik8 ontwikkelt huidverbeteringsproducten van de hoogste kwaliteit en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Alle producten zijn gemaakt om specifieke huidproblemen aan te pakken en te verbeteren voor de lange termijn, wat perfect past bij de slogan van het merk: beautiful skin for life. Bij City Treatment vind je verschillende soorten peelings, om al je specifieke huidproblemen gericht aan te pakken. Wil je meer weten over onze Medik8 peelings of direct een afspraak maken voor een behandeling? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Bij City Treatment in Utrecht werken we met Medik8 producten voor een gezonde huid

Waarom kiezen voor een Medik8 peeling?

We vertellen je graag waarom je moet kiezen voor een Medik8 peeling wanneer je problemen met je huid ervaart:

  • De professionals van Medik8 hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hoogstaande huidverbeteringsproducten. Met hun expertise creëren ze peelings waarmee huidproblemen als roodheid, acne, pigmentatie, rimpels en nog veel meer als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  • De peelings werken zeer effectief op de lange termijn. Zo is de behandeling een duurzame investering voor een gezonde en stralende huid.
  • Voor ieder huidtype en -probleem bestaat er een Medik8 peeling.
  • Een Medik8 behandeling bij City Treatment is niet alleen zeer effectief, maar ook ontspannend.

Medik8 bij City Treatment

Bij City Treatment hebben we verschillende peelings van Medik8: 6 professionele peelings en 3 mono peels. 2 tot 4 weken voorafgaand aan een Medik8 behandeling begin je met het voorbereiden van de huid. Gebruik hiervoor producten die vitamine C, zonnebrandcrème en vitamine A bevatten.

Medik8 Professional Peelings

De Professional Peelings van Medik8 bevatten zuren die de bovenste laag van je huid verwijderen en reinigen, wat de groei van nieuwe huidcellen stimuleert. Voor € 99,50 per behandeling ziet je huid er weer fris, egaal en gezond uit.

Voordelen Medik8 Peelings

Clarity
De Clarity-peeling verheldert de huidteint en zuivert de huid. Met de behandeling verklein je de kans op puistjes en andere oneffenheden.

Even
Is je huid beschadigd door pigmentatie of overmatig zonlicht? De Even-peeling herstelt je huid en maakt hem weer egaal en helder.

Rewind
Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het stimuleren van de collageen aanmaak doen we door middel van de Rewind-peeling.

Universal AHA
De naam zegt het al: deze peeling is universeel en voor iedereen geschikt. Hij verzacht, revitaliseert, verheldert en reinigt de huid.

Sensitive PHA
Heb je een gevoelige huid? Dan is de Sensitive PHA-peeling een perfecte behandeling om roodheid te verminderen en je huid sterker en gladder te maken.

Eye Reveal
Verminder huidveroudering rondom je ogen met de Eye Reveal-peeling. De behandeling laat je huid erg zacht aanvoelen en is geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Medik8 Mono Peelings

De Mono Peelings van Medik8 zijn zogeheten single-acid peelings. Bij City Treatment maken we gebruik van 3 verschillende Mono Peelings, die we afstemmen op de conditie van je huid. Voor € 99,50 per peeling wordt je huid gezond en strak als nooit tevoren.

Mono Mandelic TR
Een single-acid peeling met 30% amandelzuur.

Mono Lactic TR
Deze Mono Peeling bevat 30% of 50% melkzuur.

Mono Glycolic TR
De peeling bestaat uit 30%, 50% of 70% glycolzuur.

CSA-filosofie

Wat Medik8 zo succesvol maakt is hun CSA-filosofie: de combinatie van vitamine C, zonnebrandcrème en vitamine A. Die ingrediënten zijn zeer belangrijk en effectief voor een anti-age behandeling. Vitamine C zorgt voor de aanmaak van collageen, vermindert pigment en acne en maakt de huid steviger en egaler. Zonnebrandcrème beschermt de huid tegen schadelijke uv-straling en huidveroudering. Vitamine A vermindert de aanmaak van talg en versnelt de aanmaak van nieuwe huidcellen.

De 8 principes van Medik8

Door middel van hun 8 principes, belooft Medik8 de verzorging, ondersteuning en resultaten te bieden die je van het merk verwacht. Omdat ze de beloften ook echt nakomen, worden ze door veel artsen, specialisten en dermatologen gesteund en gebruikt.

1. Eenvoudig: alle Medik8 producten bevatten vitamine C, zonnebrandcrème en vitamine A.

2. Professioneel: je vindt Medik8 in salons, klinieken, specialistische (web)winkels, bij dermatologen en artsen.

3. Op maat gemaakt: voor ieder huidprobleem bestaat er een Medik8 oplossing.

4. Vrij denken: omdat ze eigen laboratoria hebben en de producten in eigen beheer ontwikkelen, is Medik8 zelfstandig en onafhankelijk.

5. Zuiver: de producten van Medik8 zijn allemaal vrij van sulfaten, parabenen, ftalaten en microbeads.

6. Technologisch: door gebruik te maken van micro-emulsie- en liposoomtechnologieën zijn de ingrediënten van de Medik8 producten werkzaam op de juiste plek in de huid.

7. Artisanaal: alle producten van het merk worden op kleine schaal en met de hand gemaakt. Zo ben je verzekerd van producten van zeer hoge kwaliteit en stabiliteit.

8. Ethisch: Medik8 producten zijn volledig diervriendelijk en de verpakkingen worden gemaakt van gerecycled materiaal.

Meer weten over Medik8?

Wil je meer weten over Medik8 of direct een reservering maken voor een peeling? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons, e-mail of telefoon. We vertellen je graag meer over de behandeling. Bekijk ook eens onze andere gezichtsbehandelingen in Utrecht.