Wimpers en wenkbrauwen Utrecht

Wenkbrauwen Utrecht: Verzorgde of geverfde wimpers en goed vormgegeven wenkbrauwen doen wonderen voor je gezicht. Het gezicht krijgt meer uitdrukking en de uitstraling verbetert. Het verschil zal je verrassen, zeker wanneer je momenteel weinig aandacht besteedt aan je wimpers of wenkbrauwen.

Wenkbrauwen Utrecht
Je kunt bij ons terecht voor het verven van de wenkbrauwen en wimpers maar ook voor het harsen of epileren van de wenkbrauwen. Wimpers en wenkbrauwen kunnen je uiterlijk drastisch veranderen. Een behandeling van City Treatment voor jouw wenkbrauwen draait volledig om het creëren van de perfecte, natuurlijke wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht. Eventueel kun je je wimpers verlengen doormiddel van mascara. Onze mascara geeft een aanblik alsof je wimper-extensions hebt.

Epileren wenkbrauwen Utrecht

Het verschil hoeft maar heel subtiel te zijn, maar een ding is zeker: je krijgt een open en frissere uitstraling wanneer je je wenkbrauwen laat epileren. Probeer het eens uit en laat je adviseren door professionals.

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Wil je liever geen mascara gebruiken? Zijn jouw wenkbrauwen te licht? Wil je meer expressie in je gezicht? Denk dan eens aan het verven van je wimpers of wenkbrauwen. Ideaal bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat, van zwemmen houdt of vaak de sauna bezoekt. Samen met jou zoeken we een kleur uit die goed bij je huids- en haarkleur past. Voor de bescherming van je huid gebruiken we wimperblaadjes en huidbeschermingscrème. De kleur vervaagt langzamerhand maar zal in de regel ongeveer 4 weken houden. In de zomer zal dit iets korter zijn door de invloed van de zon en het zwemmen in chloorwater.

Mislukte wenkbrauwen? Wij maken maken ze weer mooi!

Mislukte wenkbrauwen, of ze nu te dun zijn getekend of een onnatuurlijke vorm hebben, kunnen iemands zelfvertrouwen aantasten. Gelukkig kan City Treatment helpen. Onze schoonheidssalon in Utrecht biedt diensten aan zoals wenkbrauw verven en vormgeving. Onze professionele schoonheidsspecialisten kunnen advies geven over de juiste vorm en kleur, en technieken toepassen om een natuurlijke uitstraling te creëren. Een bezoek aan een onze salon kan dus de ideale oplossing voor jouw wenkbrauw probleem.
Donkere wimpers zonder mascara dankzij wimpers verven

Prijslijst

Epileren wenkbrauwen € 16
Verven wenkbrauwen (tijdens gezichtsbehandeling 12 euro) € 16
Verven wimpers (bij gezichtsbehandeling 12 euro) € 16
Verven wimpers bij gezichtsbehandeling € 12
Epileren en verven wenkbrauwen € 29,50

Verven wimpers en wenkbrauwen

bij gezichtsbehandeling

€ 27,50

€ 23,50

Epileren wenkbrauwen en verven wimpers € 30,50
Epileren wenkbrauwen, verven wimpers, harsen bovenlip € 39
Epileren wenkbrauwen, verven wimpers en wenkbrauwen, harsen bovenlip en kin € 55
Epileren wenkbrauwen, verven wimpers en wenkbrauwen, harsen bovenlip  € 50
Epileren & verven wenkbrauwen – verven wimpers € 39
Epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip € 30

Harsen wenkbrauwen

bij gezichtsbehandeling

€ 18,50

€ 14,50

Wenkbrauw en wimpers modelleren voor een strakke look

Harsen wenkbrauwen Utrecht

Epileer jij je wenkbrauwen nog met een pincet? Dan weet je hoe lastig het is om al die donsharen bij je wenkbrauwen te verwijderen. Voor je het weet zijn ze weer terug gegroeid en kun je weer aan de slag om je wenkbrauwen in model te krijgen. Dat kunnen we bij City Treatment snel en zorgvuldig voor je oplossen door je wenkbrauwen te harsen. Onze professionele schoonheidsspecialisten zijn echte wenkbrauwexperts. Zij zorgen er tijdens een wenkbrauwbehandeling voor dat je wenkbrauwen in verhouding zijn met jouw gezichtskenmerken.

Wenkbrauwen modelleren door te harsen
Wenkbrauwen Utrecht

Door de wenkbrauwen te harsen zorgen we ervoor dat je wenkbrauwen langer hun model behouden. Tijdens het harsen (of waxen) halen we de haren aan de bovenkant en onderkant van je wenkbrauwen weg en verwijderen we de haren tussen de wenkbrauwen. Met een kleine spatel brengen we warme vloeibare wenkbrauw-wax op de huid aan. Binnen enkele seconden koelt de wax af en hecht de hars aan de haartjes. Daarna trekt de schoonheidsspecialist deze er in één snelle beweging af, tegen de haargroei in. De laatste hardnekkige haartjes verwijderen we met een pincet. Wenkbrauwen harsen kan tijdelijk een gevoelige huid en roodheid veroorzaken. Aan het einde van de behandeling, wanneer jouw wenkbrauwen een mooi model hebben, smeren we een kalmerende crème op de huid rond je wenkbrauwen.