Warmtebehandeling Masque Modelant

Natuurlijke glow, gelifte huid én diepe hydratatie. Klinkt fijn, toch? Met een warmtebehandeling Masque Modelant bij City Treatment in Utrecht geniet ook jij van een stralende teint. Een Masque Modelant is een 100% manuele gezichtsbehandeling die we direct aanpassen aan de behoeften van jouw huid. Daar voegen we een lekker warm masker aan toe, wat ervoor zorgt dat je huid alle werkstoffen optimaal opneemt. Het resultaat is een diepe reiniging én hydratatie; voor jou geen laag foundation meer. Laat je natural glow zien! De voordelen van een behandeling van City Treatment in Utrecht:

  • Alle behandelingen stemmen we af op jouw huidtype
  • Hoge kwaliteit gezichtsbehandelingen
  • Double the fun! Geniet samen van een gezichtsbehandeling in onze duo-ruimte
  • Ruime openingstijden en uitstekende bereikbaarheid
  • Ontspannen sfeer

“Mijn huid straalde na de warmtebehandeling Masque Modelant. Ik bleef maar in de spiegel kijken!”

Prijs warmtebehandeling Masque Modelant

Een warmtebehandeling Masque Modelant duurt 90 minuten. We stemmen de hele gezichtsbehandeling af op de behoeften van jouw huid. Bekijk in onderstaand overzicht de prijs van een warmtebehandeling Masque Modelant van 90 minuten.

Behandeling Masque Modelant

Voor we je het warmtemasker opzetten, kom je heerlijk tot rust tijdens een uitgebreide gezichtsbehandeling en gezichtsmassage. Het is belangrijk dat we de specifieke behoeften van jouw huid in kaart brengen, omdat de warmte van het masker zorgt dat alle stoffen extra worden opgenomen. Met de uitgebreide gezichtsbehandeling brengen we alle kenmerken van jouw huid in kaart, zodat je hele gezicht de verzorging krijgt die het verdient.

1- Uitgebreide reiniging

We verwijderen de make-up en verzorgingsproducten van de huid met een gezichtsreiniging die voor jouw huid het meest geschikt is.

2- Reinigend masker

Voor een extra reiniging van de huid en deze klaar te maken voor de stoombehandeling, brengen we een reinigend masker aan.

3- Stomen van de huid

Hitte zorgt ervoor dat je poriën openen. We stomen de huid van je gezicht zodat we ook onder je opperhuid de onzuiverheden kunnen verwijderen.

4- Verwijderen van onzuiverheden

Eventuele mee-eters en andere onzuiverheden hebben geen schijn van kans tegen de getrainde handen van onze schoonheidsspecialisten. Met deze diepe reiniging haalt ze alle onzuiverheden die niet direct aan het oppervlak zitten weg.

5- Ontspanningsmassage

Om je huid weer een beetje tot rust te brengen en klaar te maken voor het warmtemasker, geven we je een nek-, schouder- en gezichtsmassage. Het masseren van de huid zorgt voor een goede doorbloeding en het is natuurlijk ook gewoon erg lekker!

6- Masque Modelant

Tijd voor de warmte! Tijdens de beginfase van de warmtebehandeling Masque Modelant hebben we de behoeften van jouw huid besproken. Nu gaan we de crèmes met speciale werkstoffen aanbrengen op verschillende plekken op je gezicht. Door warmte toe te voegen aan deze crèmes, worden alle stoffen nóg beter opgenomen. Na afloop verwijderen we alles, zodat je met een stralende huid over straat kan.

Voor een optimaal resultaat voeg je een bindweefselmassage voor het gezicht toe aan deze behandeling. Bekijk ons filmpje over de Masque Modelant behandeling.

Over de Maria Galland Masque Modelant warmtebehandeling

Het warmtemasker van Maria Galland is een diepwerkend mineraalmasker dat na het aanbrengen langzaam opwarmt tot een aangename. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannend effect.

Een Masque Modelant warmtemasker is een behandeling die de uiteenlopende behoeften van de huid behandelt. Het masker behandelt elk deel van het gezicht afzonderlijk met verschillende essences en crèmes die zijn afgestemd op jouw huid.

Door het warmte effect van het masker, én de massage tijdens het opbrengen, kunnen de actieve ingrediënten van de crèmes en serums extra goed intrekken. Een speciale massage tijdens het aanbrengen van de geselecteerde crèmes en serums die speciaal is ontworpen om de eventuele huidverzorgingsproblemen die u heeft goed te kunnen behandelen. Dit zorgt voor buitengewone resultaten: de huid voelt strak en verstevigd aan.

Het masker dat we gebruiken is een combinatie van mineraalpoeder en drie soorten klei, afgestemd op verschillende huidbehoeften. Roze klei voor anti-aging, witte klei voor hydratatie en lifting, en groene klei voor helderheid en extra huidlift. De therapeutische eigenschappen zijn afhankelijk van de talrijke mineralen die het bevat: en dus van de kleur van de klei.

Intern versterkt het masker het immuunsysteem van je lichaam. Het absorbeert de onzuiverheden van de huid, heeft een anti septische werking, verbetert huidgenezing, stimuleert de bloedcirculatie en herstelt de onderliggende huidlagen.

Het masker is koud bij het opbrengen en warmt zichzelf op tot een aangename warmte. Samen met de masserende bewegingen bij het opbrengen zorgt dit voor volledige ontspanning. Het masker is een combinatie van mineraal poeder en klei.

De warmte behandeling met het Masque Modelant is een gezichtsbehandeling die de verschillende behoeften van de huid herkent en elk deel van het gezicht afzonderlijk behandelt met verschillende essences en crèmes. Het warmte effect van het masker zorgt voor een goede huidopname van de actieve ingrediënten. Dit zorgt voor buitengewone resultaten: de huid voelt strak en verstevigd

Alle gezichtsbehandelingen van City Treatment

Wil je liever alleen een gezichtsbehandeling, of wil je iets anders aan de warmtebehandeling Masque Modelant toevoegen? Bekijk in het overzicht hieronder het aanbod gezichtsbehandelingen bij City Treatment in Utrecht. Niet alleen vrouwen mogen zich bij ons overgeven aan rijkelijke gezichtsverzorging, de mannen zijn ook van harte welkom!

Gezichtsbehandeling

Duur behandeling

Prijs

Kennismakingsbehandeling45 minuten€ 53
Gezichtsbehandeling basis60 minuten€ 67,50
Warmtebehandeling Masque Modelant75 minuten€ 98,50
Maria Galland Soin Thalasso60 minuten€ 75,-
Maria Galland Cocon Therapie75 minuten€ 88,50
Gezichtsbehandeling Thalgo Vita Marine45 minuten€ 52,-
Gezichtsbehandeling Thalgo Facial Marine Care60 minuten€ 67,50
Gezichtsbehandeling Thalgo Beauté Marine90 minuten€ 85,-
Gezichtsbehandeling speciaal voor mannen60 minuten€ 67,50
Acnebehandeling60 minuten€ 75,-
Bindweefselmassage voor het gezicht30 minuten€ 34,50

“De gezichtsmaskers uit de winkel kunnen hier niet aan tippen, wát een fantastische gezichtsbehandeling! Ik ben groot fan van de warmtebehandeling Masque Modelant.”

Maak nu online een afspraak

Klik op onderstaande button om direct een afspraak te maken.

Contact met City Treatment in Utrecht

Bij vragen over onze behandelingen of onze producten neemt u contact op met onze vestiging in Utrecht.